Svecana premijera filma "Samo jedan let"

ibjs

29.10.2013 u Bosanskom kulturnom centru u Sarajevu uprilicene su dvije premijerne projekcije filma Samo jedan let  Prica Zlatnog leptira, za sticenke domova i ustanova i gradjane Sarajeva.

Vise od 1000 gledalaca u danu premijere toplo je pozdravilo ovu pricu i autora projekta Ibrahima Jakica koji se u ime I.B.Jakic Sejla Fonda, organizatora veceri BKC-a i ekskluzivnog partnera event-a BH Telecoma zahvalio prisutnima i tim povodom rekao:

 "Ovaj dan nije izabran slucajno kao dan u kojem cemo podijeliti s vama prvu filmsku pricu Zlatnog leptira. Danas je prvi rodjendan moje kcerke Samre, Sejline sestre koja je njena slika i prilika. Samra je zdrava djevojcica. Nadam se da ce njen let trajati dugo i svima nam darovati puno radosti u godinama koje dolaze"

Nas cilj je da sa svakim djetetom u BiH podijelimo ovu pricu. Poslije svake tragedije ostaje radost zivota u oku djeteta. Njihova mladost i ovo vrijeme, zasluzuju price u kojima ostaje zivjeti ljubav i poslije kraja. Misija prvog bh. fonda za film umjetnost i humanizam je da ih prica !

 

 

 

IBJS fond Galerija
IBJS fond Galerija
IBJS fond Galerija
IBJS fond Galerija
IBJS fond Galerija

BH Telecom - ekskluzivni partner event-a

I. B. J. S. Fond

logologologologo