Svecana premijera filma "Samo jedan let"

ibjs

 29.10.2013 u Bosanskom kulturnom centru u Sarajevu uprilicene su dvije premijerne projekcije filma Samo jedan let Prica Zlatnog leptira, za djecu sticenike domova i ustanova i gradjane Sarajeva.

Vise od 1000 gledalaca u danu premijere toplo je pozdravilo ovu pricu i autora projekta Ibrahima Jakica koji se u ime I.B.Jakic Sejla Fonda, organizatora veceri BKC-a i ekskluzivnog partnera event-a BH Telecoma zahvalio prisutnima i tim povodom rekao:

"Ovaj dan nije izabran slucajno kao dan u kojem cemo podijeliti s vama prvu filmsku pricu Zlatnog leptira. Danas je prvi rodjendan moje kcerke Samre, Sejline sestre koja je njena slika i prilika. Samra je zdrava djevojcica. Nadam se da ce njen let trajati dugo i svima nam darovati puno radosti u godinama koje dolaze."

Nas je cilj da sa svakim djetetu u BiH podijelimo ovu pricu. Poslije svake tragedije ostaje radost zivota u oku djeteta. Njihova mladost i ovo vrijeme, zasluzuju price u kojima ostaje zivjeti ljubav i poslije kraja. Misija prvog bh. fonda za film, umjetnost i humanizam je da ih prica! 

IBJS fond Galerija
IBJS fond Galerija
IBJS fond Galerija
IBJS fond Galerija
IBJS fond Galerija

BH Telekom - ekskluzivni partner event-a

I. B. J. S. Fond

logologologologo