Kreacije

I. B. Jakić Original Kreacije - Made in Bosnia and Herzegovina

ibjs

Svi naši projekti zasnovani su na umjetnosti. Nose poruku čovjeku u ovom vremenu kad je istinski osmijeh i topla ruka podrške najrjeđe dobro. I. B. J. Kreacije nastale su iz želje da ta poruka traje i u jednoj materijalizovanoj, samoodrživoj formi dostupnoj svima.

Logo Kreacija nagovještava uvijek novu formu, nestalnu, neuhvatljivu kao sam život. Zlatni leptir pokreće iluziju iz lampe I. B. J. -a otkrivajući lice novom projektu Ibrahima Jakića.

Kreacije iz kolekcije Samo jedan let

ibjs

Samo jedan let daje podršku "Egipatskom selu" u Mostaru.

Samo jedan let je prvi projekat Zlatnog leptira i prvi brend koji se našao na majicama, maramama i kupaćim kreacijama sa markicom I. B. J. Original Kreations.

Djeca štićenici Egipatskog sela zajedno s protagonistima filma Samo jedan let čiju finalnu fazu realizacije najavljujemo za 28. april (Šejlin rođendan i rođendan Fonda), nosili su reviju I. B. Jakić Kreacija pod nazivom "Flying High".

U predivnom ambijentu ljetne bašte hotela Old Town u Mostaru, nadomak Starog mosta, s ponosom smo predstavili vrhunske kupaće kreacije za djecu i odrasle iz kolekcije Samo jedan let.

Višestruki šampion nove generacije u skokovima sa "Starog" Haris Džemat predstavio je model "Flying High 01"

I. B. J. S. Fond

logologologologo
Združeni sadržaj