Reklamacije

Možete otkazati svoju kupovinu unutar 5 dana od narudžbe. Kupljene proizvode koje ne želite zadržati nam moraju biti vraćeni unutar 14 dana nakon što ste ih primili, u istom stanju u kojemu su i otpremljene iz I.B.J.S. Fonda. Uz povrat robe priložite i strojno pisanu i ručno potpisanu poruku (koja sadrži broj vaše narudžbe, datum narudžbe i Vaše kontakt podatke), i izvorni dokument o isporuci čime ćete nam omogućiti brzu reakciju na Vaš zahtjev. Nakon što dobijemo proizvode natrag, ukoliko to bude bilo moguće, refundirati ćemo Vam iznos na kreditnu karticu ili na neki drugi način, uključujući i mogućnost preuzimanja zamjenskih proizvoda.

Nemate pravo reklamacije proizvoda koji su korišteni ili oštećeni po isporuci (odnosi se na oštećenja kojima je uzrok aktivnost entiteta koji nisu povezani s nama). I.B.J.S. Fond neće snositi odgovornost za proizvode koji su izgubljeni ili oštećeni u prijevozu. Poštanska prijamnica se neće tretirati kao potvrda isporuke. Trebate poduzeti sve moguće mjere kako bi osigurali povratak robe u izvornom stanju, i ukoliko je moguće, organizirati osiguravajuće osiguranje.

Imajte na umu:

  • Vi ćete u potpunosti biti odgovorni za troškove povrata robe koja nije podložna oštećenjima;
  • Ukoliko je roba podložna oštećenjima (isključujući nošenje i poderotine ili namjernu i nenamjernu štetu nanešenu od strane entiteta koje nisu u ugovornom odnosu s nama kao naši izvrštelji ili agenti), razumni trošak poštarine povrata će vam biti refundiran u potpunosti.

Natrag na Šoping

I. B. J. S. Fond

logologologologo